Αρχική arrow Πολιτική Ποιότητας
Πολιτική Ποιότητας Εκτύπωση E-mail
   
   
 http://www.liritis.com/images/stories/iso.jpg Από το 1992, οπότε λειτούργησε το νέο εργοστάσιο, άρχισε μία εποχή ραγδαίας ανάπτυξης για την εταιρεία, τόσο από πλευράς οικονομικών μεγεθών όσο και από πλευράς επιχειρηματικής δράσης. Ενδεικτικό της έμφασης που δίνεται στην ποιότητα των προϊόντων της, είναι ότι η ΛΥΡΙΤΗΣ έλαβε πιστοποιητικό ISO 9002 το 1996, πιστοποιητικό ISO 9001 το 1998, ενώ σήμερα κατέχει δύο πιστοποιητικά ISO 9001:2000 και ISO 14001:2004 (από την LL-C).
 
Για πάνω από 50 χρόνια η ΛΥΡΙΤΗΣ ΑΕ έχει αναπτύξει μια αξιοσέβαστη εμπειρία που έχει προκύψει και από τη δική της καθημερινή ενασχόληση με την κατασκευή και την εγκατάσταση πορτών, αλλά και από τη συνεργασία της τόσο με τους προμηθευτές της όσο και με τους πελάτες της. Το γεγονός ότι το 35% των εργαζομένων είναι απόφοιτοι ανώτερων και ανώτατων σχολών εξασφαλίζει ότι η γνώση αυτή στηρίζεται σε στέρεες βάσεις ώστε να διατηρηθεί και να διευρυνθεί.
 
Η παραγωγή μας στηρίζεται σε αποκλειστικά δικές μας ιδέες και πραγματοποιείται, στο σύνολό της, σύμφωνα με αυστηρά καθορισμένες διαδικασίες. Οι τεχνίτες που φέρουν σε πέρας τις παραγωγικές διεργασίες έχουν κατάλληλα επιλεγεί και καθοδηγούνται από καταρτισμένους εργοδηγούς. Εφαρμόζοντας προηγμένη τεχνολογία και συνεχή εκπαίδευση έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε πόρτες με σταθερά υψηλά standard.
 
Σε όλες τις φάσεις παραγωγής διενεργούνται και καταγράφονται εσωτερικοί έλεγχοι από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με διακριβωμένες συσκευές μέτρησης. Έτσι, επιτυγχάνεται η ιχνηλασιμότητα των προϊόντων και αυτό είναι που κάνει την «Λυρίτης» τον πλέον αποδεδειγμένα αξιόπιστο και έγκυρο κατασκευαστή μεταλλικών πορτών.
 
Όλα τα βασικά μηχανικά συστατικά των ρολλών, όπως τα προφίλ του ρολλού, οι οδηγοί, οι βάσεις στήριξης, τα πλαστικά και τα ελαστικά μέρη, καθώς και τα διάφορα μικρο-εξαρτήματα παράγονται από την «Λυρίτης» και δεν αγοράζονται από «οπουδήποτε». Έτσι, το τελικό προϊόν αποτελεί ένα πλήρες σύστημα εξολοκλήρου με την εγγύηση ποιότητας «Λυρίτης».
 
Η μεγάλη μας δύναμη είναι η προσαρμογή των προϊόντων μας. Τα περισσότερα εμπορεύματά μας δεν είναι τυποποιημένα. Προηγείται η μελέτη του χώρου εγκατάστασης, συζητούνται οι ειδικές προτιμήσεις και οι ιδιομορφίες και με βάση αυτά δημιουργείται η πόρτα. Αυτό δίνει την δυνατότητα να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, βασισμένο στις ιδιαιτερότητες του πελάτη.  Είμαστε μοναδικοί στο είδος μας και αυτό αποτελεί την καλύτερη και αξιόπιστη στρατηγική που για μας είναι τρόπος ζωής.
 
 
Δείτε τα πιστοποιητικά της εταιρείας:
Liritis_Certification_14001_GR_EN.pdf
Liritis_Certification_9001_GR_EN.pdf
Liritis_CE_Certificate_Of_Conformity_EN.pdf

 
Δείτε επίσης την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία μας: