Αρχική arrow Προϊόντα arrow Μοτέρ αυλοπορτών arrow Mhouse SL1 & SL10 - Μοτέρ ηλεκτρομηχανικά για συρόμενες αυλόπορτες
Mhouse SL1 & SL10 - Μοτέρ ηλεκτρομηχανικά για συρόμενες αυλόπορτες Εκτύπωση E-mail
   
001_sl1k  
   
  • Μηχανισμοί για συρόμενες αυλόπορτες και γκαραζόπορτες με
  • βάρος μέχρι 350 κιλά ο SL1 ή
  • βάρος μέχρι 500 κιλά ο SL10
  • (ανά φύλλο).
  • Κατάλληλοι κυρίως για οικιακή χρήση.
 
   
Εύκολη εγκατάσταση με το σύστημα ECSBus της Mhouse: Χρησιμοποιούνται μόνο δυο καλώδια για την σύνδεση του στοιχείου του συστήματος χωρίς απαιτήσεις πολικότητας. Οι συνδέσεις χαρακτηρίζονται η καθεμία από διαφορετικό χρώμα για εύκολη και γρήγορη συνδεσμολογία. Η κεραία είναι ενσωματωμένη στον φανό για μεγαλύτερη προστασία και αισθητική.Δεν απαιτούνται συγκολλήσεις για την εγκατάσταση του συστήματος. Οι γωνίες σύνδεσης διαθέτουν πολλές θέσεις πρόσδεσης ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε μορφή εγκατάστασης.

Αθόρυβος και αξιόπιστος: Ο μηχανισμός απαρτίζεται αποκλειστικά από μεταλλικά μέρη. Το καπάκι αποτελείται απο βαμμένο χυτό αλουμίνιο

Εξυπηρέτηση: Λειτουργία ακόμα και στην περίπτωση διακοπής ρεύματος με την χρήση της μπαταρίας PR1 η οποία μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον πίνακα ελέγχου. Η λειτουργία ττης πόρτας μπορεί να γίνει χειροκίνητα με την βοήθεια αποσύμπλεξης Mhouse. Ο μηχανισμός διαθέτει μηχανικά τερματικά.

Μέγιστη ασφάλεια: Επιτυγχάνεται με τις συνδέσεις χαμηλής τάσης καθώς και με τον ανιχνευτή εμποδίων (η πόρτα αντιστρέφει την κίνηση της όταν συναντήσει ένα εμπόδιο προκειμένου να μην το εγκλωβίσει).

Κάρτα ελέγχου: Εσωτερική έξυπνη κάρτα ελέγχου με ενσωματωμένο δέκτη 
 
   
sl1_29  
   

Τεκμηρίωση μορφή
MHOUSE SL1

 .pdf