Αρχική arrow Προϊόντα
Προϊόντα
products
 • Ρολλά ασφαλείας Liritis
  roller_shutters
  Μεταλλικά ρολλά ασφαλείας ανοικτού (διάτρητα και διχτυωτά) και κλειστού τύπου (μονού τοιχώματος και διπλού τοιχώματος με μόνωση, με επίπεδα ή καμπύλα προφίλ και υλικά χάλυβα ή αλουμίνιο) κατάλληλα για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες.
     
 • Κεντρικά Μοτέρ Ρολλών
  central_motors
  Κεντρικά μοτέρ για ηλεκτροκίνηση ρολλών με άξονα με ελατήρια αντιστάθμισης βάρους. Τοποθετούνται στο μέσο του άξονα και είναι κατάλληλα για ρολλά καταστημάτων και οικιακά ρολλά με μεσαία συχνότητα χρήσης. 

   

 • Πλαϊνά Μοτέρ Ρολλών
  lateral_motors
  Πλαϊνά μοτέρ για την ηλεκτροκίνηση ρολλών και βιομηχανικών πορτών οροφής. Τοποθετούνται στο στο πλάι του άξονα των ρολλών και σπαστών πορτών οροφής και είναι κατάλληλα για ιδιαίτερα υψηλή συχνότητα χρήσης.
     
 • Ηλεκτρικά παρελκόμενα
  controls
  Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά παρελκόμενα για την ασφαλή λειτουργία ρολλών και γκαραζοπορτών. Ηλεκτρονικοί πίνακες ελέγχου, δέκτες και πομποί τηλεχειρισμού, φωτοκύτταρα ασφαλείας, μπουτονιέρες, πρεσοστάτες, φανοί ειδοποίησης.
     
 • Σπαστές οικιακές πόρτες GDL
  GDL
  Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής GDL είναι ελληνικής κατασκευής και συμμορφώνονται με τους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και υψηλή αισθητική.
     
 • Σπαστές βιομηχανικές πόρτες SDL
  SDL
  Οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες οροφής SDL αποτελούν μία από τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες λύσεις για να καλύψετε ανοίγματα σε βιομηχανίες, αποθήκες, γκαράζ και άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις.
     
 • Πτυσσόμενα κάγκελα Liritis
  folding_fenced_door
  Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας dfence είναι πρακτικά αδιάρρηκτα, χάρη στην κατασκευή τους από μασίφ γαλβανισμένες χαλύβδινες βέργες 12 x 12 mm. Αποτελούν μία ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του σπιτιού σας.
     
 • Οικιακά Ρολλά Αλουμινίου Liritis
  oikiaka_rola
  Καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ανοιγμάτων ενός σπιτιού και μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε αισθητική και κατασκευαστική απαίτηση. Είναι κατάλληλα για την αντικατάσταση των παλιών σας ξύλινων ή πλαστικών ρολών σε σπίτια, καταστήματα και γκαράζ.
     
 • Αυλόπορτες Liritis
  algate
  Οι νέες πρωτοποριακές αυλόπορτες αλουμινίου Liritis ALGATE, συρόμενες ή ανοιγόμενες, έρχονται να καλύψουν κάθε λειτουργική και αισθητική σας ανάγκη. Οι μοναδικές πόρτες της Ελληνικής αγοράς που σχεδιάστηκαν από την αρχή με σκοπό να λειτουργήσουν με τηλεχειριζόμενα μοτέρ.
   
 • Στέγαστρα Liritis
  carport
  Προσφέρουν την υψηλότερη προστασία για το αυτοκίνητό σας τόσο το χειμώνα (βροχή, χαλάζι, χιόνι), όσο και το καλοκαίρι (αποτροπή αύξησης θερμοκρασίας του αυτοκινήτου). Κατασκευάζονται και εισάγονται αποκλειστικά από την Ιαπωνία ενώ πληρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
     
 • Μοτέρ αυλοπορτών
  motors
  Οι μηχανισμοί για συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και περιλαμβάνουν μηχανισμούς για την κίνηση μιας απλής οικιακής πόρτας μέχρι την κίνηση βιομηχανικών θυρών πολύ μεγάλου βάρους και με μεγάλη συχνότητα χρήσης.
     
 • Μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας FAAC
  barriers
  Η εταιρεία Liritis διαθέτει αυτόματες μπάρες της εταιρείας FAAC S.p.A. για διάφορες συχνότητες χρήσης (μέχρι και συνεχή χρήση), χρόνους απόκρισης (μέχρι και κάτω από 1sec), και μήκη κονταριού (έως 7 m).
     
 • Μπάρες παρεμπόδισης στάθμευσης
   kpb-slb Προστατεύουν τους ιδιωτικούς χώρους από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων και ασφαλίζουν έναντι κλοπής το όχημα σας όταν έχετε παρκάρει. Απαγορεύουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων.
     
 • Πόρτες και ρολλά πυρασφαλείας
  fire_doors
  Η εταιρεία Liritis διαθέτει προϊόντα πυρασφαλείας των οίκων Εffertz Tore GmbH, Insulated Roller Shutter Products (IRSP), En Doors S.r.l. και Ascot. Συγκεκριμένα μπορούμε να σας προμηθεύσουμε πόρτες πυράντοχες (ανοιγόμενες ή συρόμενες), ρολά πυρασφαλείας και πυροκουρτίνες.
     
 • Συστήματα logistics
  logistic_systems
  Τα συστήματα φορτοεκφόρτωσης (loading systems) περιλαμβάνουν προϊόντα όπως σπαστές αυτόματες πόρτες οροφής ή αυτόματα ρολά, φυσούνες φραγής (ανεμοφράκτες), ράμπες γεφύρωσης και μία σειρά από συνοδευτικά προϊόντα, όπως αποσβεστήρες συγκρούσεων, οδηγούς δαπέδου, φανούς κλπ.
     
 • Γερμανικές οικιακές γκαραζόπορτες
  novoferm
  Οι γερμανικές γκαραζόπορτες Novoferm είναι ιδανικές για οικιακά γκαράζ. Οι γκαραζόπορτες παράγονται σε έναν μεγάλο αριθμό από σχέδια, υλικά, πάνελ, φινιρίσματα και χρώματα.